Er røde insekter og chiggers det samme?
Er røde insekter og chiggers det samme?

Video: Er røde insekter og chiggers det samme?

Video: Er røde insekter og chiggers det samme?
Video: What Are Chiggers, How To Treat Bites, And How To Prevent! 2024, Juli
Anonim

Røde insekter , chiggers , bær feil , skrubb-kløe midd og høstmidd er alle begreper som brukes for å beskrive medlemmer av familien til insekter kjent som Trombiculidae. Disse rød-oransje middene finnes over hele verden, men de liker virkelig å henge i fuktige, gresskledde og skogkledde områder, spesielt i skogkanten.

Rett og slett, hvordan vet du om du har chiggers?

Symptomer på chigger biter Når de chigger faller av, du sitter igjen med rødlige kuler. Du kan legge merke til en lys rød prikk i midten - dette er en rest av røret din hud dannet som svar på chigger's spytt. Humpene kan se ut som welter, blemmer, kviser eller elveblest.

For det andre, er veggedyr og chiggers det samme? Svar: Begge chiggers og veggedyr bite folk og la rødlige, betente områder på kroppen din, det er omtrent den eneste måten veggedyr og chiggers er samme . Chiggers er små, omtrent 1/150 tommer rundt og 1/50 tommer lange. De er ikke usynlige, men man vil normalt ikke legge merke til dem i børste- eller skogområder.

For det andre, hva blir kvitt røde insekter?

Ta en varm dusj eller et bad og skrubb huden med såpe for å løsne chiggers. Gjøre Sørg for å vaske alle sprekker og sprekker veldig godt. Huden kan fortsatt klø, så det er nyttig å påføre calamin lotion, hydrokortison salve eller et annet kløende lindrende produkt. Noen synes vaselin, babyolje og neglelakk er nyttig.

Er chiggers røde?

Chiggers er knapt synlige for det blotte øye (lengden er mindre enn 1/150 tomme). Et forstørrelsesglass kan være nødvendig for å se dem. De er rød i farge og kan best verdsettes når de er gruppert i grupper på huden. De unge formene har seks ben, selv om de (ufarlige) voksne middene har åtte ben.

Anbefalt: