Hvorfor får jeg en dukkert i haken?
Hvorfor får jeg en dukkert i haken?

Video: Hvorfor får jeg en dukkert i haken?

Video: Hvorfor får jeg en dukkert i haken?
Video: 💥ПРОСТО и КРАСИВО! 🤫 Так вяжут иностранки! КАК СВЯЗАТЬ 2️⃣ классные, нужные вещи! Мастер класс 2024, Juli
Anonim

Når du smiler, trekker musklene seg sammen og gropene er mer fremtredende på grunn av økt hudspenning. Hake groper på den annen side, ha ingenting å gjøre med muskler. Hakespalte, eller rumpehaker kalles de i daglig tale, er et resultat av en usammensmeltet kjeve bein.

Herav, hva er en hakespalte et tegn på?

Vilkårene hakespalte , hakespalte , fordypning hake , eller hake fordypning, referer til en fordypning på hake . Det er en Y-formet sprekk på hake med en underliggende benete egenart. EN hakespalte er en arvelig egenskap hos mennesker, hvor det dominerende genet forårsaker cleftchin , mens den recessive presenterer uten a kløft.

Foruten ovenfor, er hakegroper sjeldne? En variasjon i ansiktsmusklens mønster kan også gå opp groper . Dimples finner ofte sted på begge, en enkelt grop på den ene siden er en sjelden fenomen (6). Genetikken til groper er i grunnen ganske interessant. De er en dominerende egenskap, som betyr at det kun trengs ett gen for å arve denne defekten.

I tillegg, hvordan bli kvitt hakehullene?

Det enkleste og mest direkte måte å fjerne en hakespalte er ganske enkelt ved å legge hyaluronsyre (HA) fyllstoff i hake område. HA -fyllstoffer kan injiseres direkte i grop , effektivt heve huden i fordypning området for å bringe det i proporsjon med resten av hake.

Kan en kvinne ha en hakespalte?

Noen mennesker ha en fremtredende fordypning eller krøll foran på hake , kalt a hakespalte (eller "rumpe hake "); andre gjør det ikke.

Anbefalt: