Kan en katt få MRSA?
Kan en katt få MRSA?

Video: Kan en katt få MRSA?

Video: Kan en katt få MRSA?
Video: Så ger du din katt medicin 2024, Juli
Anonim

Kjæledyr som hunder og katter vanligvis ikke bære MRSA . Det er mistanke om det MRSA funnet hos kjæledyr stammer vanligvis fra mennesker. Men når kolonisert eller infisert, hunder og katter kan overføre bakterien til andre dyr og mennesker.

Spørsmålet er også, hvordan får en katt en staph-infeksjon?

Årsaker til Staph -infeksjon hos hunder og Katter De fleste kjæledyr utvikler seg staph -infeksjoner som et resultat av å skrape, slikke eller tygge huden. Det er mange ting som kan få et kjæledyr til å klø eller slikke, inkludert allergier og parasitter.

På samme måte, hvordan blir du kvitt MRSA i hjemmet ditt? Tørre ark på de varmest mulig innstilling. Bade en barn i klorheksidin (HIBICLENS) såpe eller badevann med en liten mengde flytende blekemiddel, vanligvis omtrent 1 teskje for hver gallon badevann. Begge disse inngrepene kan brukes til kvitte seg med hud av MRSA.

Hva er derfor tegn og symptomer på MRSA?

MRSA Hudinfeksjon: Tegn & Symptomer MRSA infeksjoner kan vises som en liten rød støt, kvise eller koke. Området kan være ømt, hovent eller varmt å ta på. De fleste av disse infeksjonene er milde, men de kan endre seg, bli dypere og mer alvorlige.

Er MRSA smittsomt?

MRSA er meget smittsom under visse omstendigheter (når hudendringer eller skader er tilstede); spredning skjer gjennom person-til-person-kontakt med en hudinfeksjon eller til og med indirekte kontakt, for eksempel kontakt med en MRSA -infiserte personers klær eller håndklær eller til og med fra benker på treningssentre.

Anbefalt: