Hva er OSHA i helsevesenet?
Hva er OSHA i helsevesenet?

Video: Hva er OSHA i helsevesenet?

Video: Hva er OSHA i helsevesenet?
Video: OSHA Safety Video Orientation For Healthcare Workers 2024, Juli
Anonim

Standarder. Denne delen fremhever OSHA standarder og dokumenter knyttet til helsevesen . Den generelle pliktklausulen i OSH Act (loven som opprettet OSHA ) krever at arbeidsgivere skal gi arbeidstakere en trygg arbeidsplass som ikke har noen kjente farer som forårsaker eller sannsynligvis vil forårsake død eller alvorlig skade.

Hva er OSHAs rolle i helsevesenet?

Grunnlagt av kongressen i 1970, OSHA er en organisasjon som jobber for å sikre trygge arbeidsforhold for amerikanske kvinner og menn. De både setter og håndhever Helse og sikkerhetsstandarder, og de gir også opplæring og utdanning innen områdene Helse og sikkerhet.

Videre, hva står OSHA for og hva gjør byrået innen det medisinske feltet? A. Historien om OSHA . OSHA står for Occupational Safety and Health Administration, en byrå fra det amerikanske arbeidsdepartementet. OSHA ansvar er arbeidstakers sikkerhet og helsevern.

Hva er OSHA stå for?

Arbeidsmiljøforvaltningen

Dekker OSHA sykehus?

Arbeidstilsynet ( OSHA ) gir forskrifter for alle bransjer formulert for å beskytte de ansatte. Sykehus må imidlertid følge ytterligere forskrifter som er spesifikke for deres bransje. Disse forskriftene er utformet for ikke bare å beskytte de ansatte, men også pasientene.

Anbefalt: