Hvor kan flexor digitorum profundus settes inn?
Hvor kan flexor digitorum profundus settes inn?

Video: Hvor kan flexor digitorum profundus settes inn?

Video: Hvor kan flexor digitorum profundus settes inn?
Video: ANO drošības padome nepilda savas funkcijas un ir zaudējusi efektivitāti, piekrīt Pildegovičs 2024, Juli
Anonim

Fra ulna, den flexor digitorum profundus muskelen strekker seg nedover underarmen og setter inn på, eller festes til, den distale delen (spissen) av falangene (bein av fimgerne), ikke inkludert tommelen. Denne muskelen setter inn på volarsiden (bunnen eller håndflaten) av phalanges.

Her setter flexor digitorum Superficialis inn?

Flexor digitorum superficialis innlegg på kroppene til de midterste falangene i de mediale fire sifrene. Denne muskelvirkningen inkluderer fleksjon av det proksimale interfalangeale leddet, det metakarpofalangeale leddet og håndleddet.

hvilken arterie forsyner flexor digitorum profundus? Flexor digitorum profundus leveres av fremre interosseous arterie, som er en gren av den vanlige interosseøse arterien.

Dessuten, hvor kommer flexor digitorum profundus fra?

Struktur. Flexor digitorum profundus har sin opprinnelse i øvre 3/4 av de fremre og mediale overflatene av ulna, interosseous membran og dype fascia i underarmen. Muskelen vifter ut i fire sener (en til hver av den andre til femte fingeren) til håndflaten i den distale falangen.

Hva er funksjonen til flexor sener og hvor kommer de fra?

Det vanlige flexor senen er en sene som fester seg til medial epicondyle av humerus (nedre del av beinet på overarmen som er nær albueleddet). Den fungerer som det øvre festepunktet for de overfladiske musklene på forsiden av underarmen: Flexor carpi ulnaris.

Anbefalt: