Er modafinil et nootropisk middel?
Er modafinil et nootropisk middel?

Video: Er modafinil et nootropisk middel?

Video: Er modafinil et nootropisk middel?
Video: How Modafinil Changed My Life (After 7 Years Of Taking It) 2024, Juli
Anonim

Modafinil er et smart stoff, også kjent som et nootropisk . Det er nok av smarte stoffer, men modafinil står i en klasse for seg av noen grunner: Det er ikke et stimulerende middel. Modafinil virker omtrent som astimulerende, men det er faktisk et eugeroisk-våkenhetsfremmende middel.

Følgelig er modafinil den beste nootropic?

Samtidig som modafinil ser ut til å ha sterk nootropisk effekter, er den bare tilgjengelig på resept i de fleste land. Sammendrag Modafinil er et reseptbelagt medikament som kan redusere døsighet og forbedre hjernefunksjonen hos friske voksne, spesielt de som har søvnmangel. Imidlertid bør det bare tas som foreskrevet.

Foruten ovenfor, hva er den beste Nootropic? Kombinasjonen av koffein og L-Theanine (ofte ganske enkelt referert til som teanin) er en av de mest populære nootropics - i tillegg til en av de sikreste og mest godt studerte. Det er allment anbefalt (og jeg er enig) som den første nootropisk som de fleste burde prøve.

Er modafinil på denne måten et stimulerende middel?

Modafinil (Provigil) har en unik struktur og er ikke en sentralstimulerende som Adderall, men det har det sentralstimulerende -lignende effekter og forbedrer årvåkenhet, forbedrer tenkning og oppfatning, i tillegg til å hjelpe til med å holde folk våkne.

Er modafinil et narkotisk middel?

Modafinil ble utpekt til et tidsplan IV -legemiddel i 1999. Skalaen strekker seg fra tidsplan I - de farligste legemidlene, som ikke har noen medisinsk hensikt og som sannsynligvis vil forårsake avhengighet og misbrukes - for å planlegge V -medisiner med lavt potensial for overgrep, men inneholder små mengder narkotika.

Anbefalt: