Hvor er foreningsområdene?
Hvor er foreningsområdene?

Video: Hvor er foreningsområdene?

Video: Hvor er foreningsområdene?
Video: Hvor er sjøørretforskningg -forvaltning? Og hvor bør de gå? 2024, Juli
Anonim

Den fremre foreningsområde er i frontallappene. Det er rostralt til den postsentrale gyri, Rolandic fissur og premotor områder . Den har sylvisk sprekk som bakre grense. Det omtales som prefrontal cortex.

Så, hvor er foreningsområdene?

Foreningsområder kan være plassert i de fire kortikale lappene i hjernebarken. De er først og fremst involvert i behandling og integrering av informasjon fra sansene og forholder seg til høyere mentale evner somog resonnement.

Hva er også foreningsområder? Foreningsområder : deler av hjernebarken som mottar innganger fra flere områder ; foreningsområder integrere innkommende sanseinformasjon, og også danne forbindelser mellom sanselig og motorisk områder.

Også å vite, hva er assosiasjonsområder i psykologi?

Foreningsområder . Foreningsområder er deler av hjernen cortex som er koblet til funksjonen til en primær del av cerebral cortex . Disse områder er ansvarlige for tanke, hukommelse og læring, i kombinasjon med de primære delene de omgir.

Hvor er cortices plassert?

Et av hjerneområdene som er mest involvert i å kontrollere disse frivillige bevegelsene, er motoren cortex . Motoren cortex er plassert i den bakre delen av frontallappen, like før den sentrale sulcus (fure) som skiller frontallappen fra parietallappen.

Anbefalt: