Hva er selvledelse i sykepleie?
Hva er selvledelse i sykepleie?

Video: Hva er selvledelse i sykepleie?

Video: Hva er selvledelse i sykepleie?
Video: Hva er (egentlig) sykepleie? 2024, Juli
Anonim

Selv - ledelse er en prosess der enkeltpersoner og familier bruker kunnskap og tro, selv --reguleringsevner og -evner, og sosial tilrettelegging for å oppnå helserelaterte resultater. The Integrated Theory of Health Behavior Change: Bakgrunn og intervensjonsutvikling. Klinisk Sykepleier Spesialist, 23 (3), 161-170.

Deretter kan man også spørre, hva er selvledelse i helsevesenet?

Selv - ledelse kan defineres som beslutninger og atferd som pasienter med kronisk sykdom engasjerer seg i som påvirker deres helse. Dette partnerskapet støtter pasienter i å bygge ferdighetene og selvtilliten de trenger for å leve aktive og tilfredsstillende liv.

Vet også, hvorfor er selvledelse viktig i helsevesenet? Det er bevis på det selv -- ledelse støtte forbedrer pasientenes helserelaterte atferd og resulterer i forbedrede kliniske utfall. Bevis fra kontrollerte kliniske studier antyder: Programmer undervisning selv -- ledelse ferdigheter er mer effektive enn pasientopplæring som kun er informasjon for å forbedre kliniske utfall.

Dessuten, hva er egenomsorg i sykepleie?

Selv - omsorg er enhver bevisst aktivitet vi utfører for å sørge for vårt fysiske, mentale og åndelige velvære. Det er viktig for arbeidere på alle felt, men spesielt for sykepleiere , som bruker arbeidstiden sin omsorgsfull for andre.

Hva er selvledelsesmetode?

Selv - ledelse innebærer aktiv deltakelse av pasientene i den daglige omsorgen for symptomer på sykdom(er) og medisinske behandlinger, samt opprettholdelse av generell helse og forebygging av progresjon av medisinske tilstander.

Anbefalt: