Hvorfor er hundens poop mørk brun?
Hvorfor er hundens poop mørk brun?

Video: Hvorfor er hundens poop mørk brun?

Video: Hvorfor er hundens poop mørk brun?
Video: НАРВАЛИСЬ НА ДОРОЖНЫХ БАНДИТОВ! АнтиХейтеры спали нас! 2024, Juli
Anonim

Det kan indikere et leverproblem eller galle sykdom, eller det kan bare bety at din hundens maten beveget seg for fort gjennom mage -tarmkanalen for å ta opp gallen. Galle er det som endrer seg poop til det normale brun farge vi forventer.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr det når hundens avføring er mørkebrun?

brun : En sunn valps avføring bør være sjokoladebrun i farge. Grønn: Grønn avføring kan tyde på at din hund spiser gress, kanskje for å berolige urolig mage. Svart eller rødbrun: Dette kunne være et tegn på blødning de mage eller de tynntarmen.

Spørsmålet er deretter, hvorfor endres fargen på hunden min på baugen? Endringer i fargen av din hundekrakk er helt normalt, og ikke noe å være bekymret for. Noe av de unike forbindelser i de karbohydrater i de mat som gir farge kan også farge avføringen . I tillegg kan mørkere nyanser av oransje eller gul være relatert til forbindelser som hjelper til med å lette fordøyelsen.

I denne forbindelse, hvorfor er avføringen min mørkebrun nesten svart?

Etter det kan det være fordi du spiste noe veldig mørk -farget eller tok medisin eller supplement som forårsaker svart bajs . Men denne fargen kan være et tegn på et mer alvorlig problem: blødning i den øvre delen av fordøyelseskanalen. Mat, medisiner og kosttilskudd som snur poop svart inkluderer: jerntilskudd.

Kan hundemat forårsake svart avføring?

Hvis din kjæledyr katt eller hund har mørk eller svart tjære krakk det skyldes at blodet er fordøjet som kommer fra magen eller øvre tarm.

Anbefalt: