Hva er forskjellen mellom østradiol og østradiolvalerat?
Hva er forskjellen mellom østradiol og østradiolvalerat?

Video: Hva er forskjellen mellom østradiol og østradiolvalerat?

Video: Hva er forskjellen mellom østradiol og østradiolvalerat?
Video: Hva er forskjell mellom skum mikrofiber og ullpads 2024, Juli
Anonim

Bortsett fra dosejustering for å ta hensyn til forskjell i molekylvekt, oral østradiolvalerat anses å være likeverdig med muntlig østradiol . Fordi østradiolvalerat er et prodrug av østradiol , anses det å være en naturlig og bioidentisk form for østrogen.

Med tanke på dette, hva er forskjellen mellom østradiol og østradiolhemihydrat?

Når det gjelder aktivitet og bioekvivalens, østradiol og dets hemihydrat er identiske, med de eneste forskjellene på omtrent 3% forskjell i vekt (på grunn av tilstedeværelsen av vannmolekyler i hemihydratet stoffets form) og en langsommere frigjøringshastighet med visse formuleringer av stoffet

På samme måte er Progynova det samme som østradiol? Progynova tabletter inneholder den aktive ingrediensen østradiol , som er en naturlig forekommende form av det viktigste kvinnelige kjønnshormonet østrogen. Tablettene brukes til å lindre symptomer hos kvinner i overgangsalderen. Østradiol erstatter kroppens naturlige østrogen, og kontrollerer dermed menopausale symptomer.

Spørsmålet er deretter hva estradiolvalerat brukes til?

Delestrogen ( østradiolvalerat injeksjon) er en form for østrogen , et kvinnelig hormon, pleide å behandle symptomer på overgangsalder som hetetokter og vaginal tørrhet, svie og irritasjon. Delestrogen er også pleide å behandle mangel på østrogen som er forårsaket av ovariesvikt eller en tilstand som kalles hypogonadisme.

Er østrogen og østradiol det samme?

Estriol (E3) og østradiol (E2) er to forskjellige former for det kvinnelige hormonet som er kjent som østrogen (noen ganger referert til som østrogen). Disse formene for østrogen er steroidhormoner som finnes naturlig i kroppen. Estriol og østradiol er to av de tre forskjellige typene østrogen hormoner.

Anbefalt: