Innholdsfortegnelse:

Hva er sikker medisinering?
Hva er sikker medisinering?

Video: Hva er sikker medisinering?

Video: Hva er sikker medisinering?
Video: Safe Medication Disposal 2024, Juli
Anonim

Om oss. Instituttet for Sikker medisineringspraksis (ISMP) er den eneste ideelle organisasjonen 501c (3) som helt og holdent er dedikert til å forebygge medisiner feil. I løpet av sin mer enn 25 år lange historie har ISMP bidratt til å gjøre en forskjell i livene til millioner av pasienter og helsepersonell som har omsorg for dem.

Så, hva er Institutt for trygg medisineringspraksis?

De Institutt for sikker medisinering (ISMP) er en ideell organisasjon hvis fokus er å hjelpe helsepersonell til å forstå medisiner feil fra et systemperspektiv, samle rapporter om feil og spre anbefalinger for å forhindre lignende hendelser.

Videre, hva er medisinsk sikkerhet? Medisinsikkerhet er definert som frihet fra forebygges skade med medisiner bruk (ISMP Canada, 2007). Medisinsikkerhet problemer kan påvirke helseutfall, lengde på opphold på et helseinstitusjon, tilbakeleveringspriser og totale kostnader for Canadas helsevesen.

Bare så, hvordan administrerer du medisiner trygt?

Sikkerhetshensyn:

  1. Planlegg medisinadministrasjon for å unngå forstyrrelser:
  2. Forbered medisiner for EN pasient om gangen.
  3. Følg SYV RETTIGHETER for medisinering (se nedenfor).
  4. Kontroller at medisinen ikke er utløpt.
  5. Utfør håndhygiene.
  6. Sjekk rommet for ytterligere forholdsregler.
  7. Introduser deg selv for pasienten.

Hva er viktigheten av medisinsk sikkerhet?

Medisinering gis til nesten alle pasienter på sykehus og kan være flest viktig del av behandlingen. Derimot, medisiner er ikke uten risiko og av og til medisiner kan forårsake skade. Noe skade forårsaket av medisiner Er på grunn av feil som kan forebygges.

Anbefalt: