Hva betyr koksflaskeglass?
Hva betyr koksflaskeglass?

Video: Hva betyr koksflaskeglass?

Video: Hva betyr koksflaskeglass?
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, Juli
Anonim

Cola ·- flaske . Slang betegner briller med veldig tykke linser. Opprinnelsen til Cola - flaske . fra Cola : analogt med bunnene i det originale Coca-Cola-glasset flasker . MLA Style.

På samme måte, hvordan holder du glassene fra en colaflaske?

Til unngå har din briller avgi den klassikeren colaflaske effekt”(en situasjon der linsene dine på en umoderne måte stikker utenfor briller innfatning), husk denne ene tingen: Tykke linser med høye resepter kan stikke ut hvis innfatningen din ikke er kort eller smal nok.

Dessuten, hva er en Cola-flaskekropp? På samme måte er begrepet " Cola flaske kropp "eller" kropp som en colaflaske " refererer til det buede kropp av en kvinne hvis byste og hofter er omtrent like i mål. Begrepet " Koksflaskehus " er synonymt med å ha en timeglassfigur.

Hva betyr det egentlig å være formet som en colaflaske?

den midler du har fine kurver. Vanligvis et stort bryst, så krummer det seg ned til en fin liten midje og blir deretter større ved hoftene. det er alt.

Hva kalles tykke briller?

I forskjellige regioner i verden, briller med veldig tykke linser i rammen er kalt "Colaflaske" briller -- navngitt etter tykk bunner med Coca-Cola konturflasker.

Anbefalt: