Innholdsfortegnelse:

Hva kan du gi hunder mot feber?
Hva kan du gi hunder mot feber?

Video: Hva kan du gi hunder mot feber?

Video: Hva kan du gi hunder mot feber?
Video: Hvordan komme ut av klasselæreren små mareritt i det virkelige liv! Tsjernobyl skole! 2024, Juli
Anonim

Hvis din hund har en feber , prøv å se at han regelmessig drikker små mengder vann for å holde seg hydrert, men ikke tving det. Og aldri gi din hund medisiner som er beregnet på å senke feber , for eksempel acetaminophen eller ibuprofen, som de kan være giftig for hunder og forårsake alvorlig skade eller død.

I denne forbindelse, hvordan kan jeg behandle hundens feber hjemme?

For å redusere a kjæledyrs feber -103 grader eller høyere-påfør først kaldt vann rundt potene og ørene. Du kan bruke et fuktet håndkle eller en klut. Fortsett å overvåke temperaturen hans, og når den faller under 103, kan du slutte å påføre vannet. Se om du kan lokke ham til å drikke litt vann.

Deretter er spørsmålet hva som forårsaker hundefeber? Som hos mennesker, din hundens kroppstemperaturen vil stige for å bekjempe infeksjon eller betennelse. Et infisert kutt, virus, urinveisinfeksjon og lungebetennelse er bare noen av de mange tilstandene årsaken en feber . En temperatur på 106 grader eller høyere kan skade a hundens indre organer og kan være dødelig.

Folk spør også, hvordan vet du om en hund har feber?

Den generelle måten mange dyreeiere bestemmer hvis deres hund eller katten kjører a temperatur er ved å føle på nesen deres. Hvis det er vått og kjølig, det er et godt tegn at kjæledyret er sunt, men hvis det er tørt og varmt som kan bety kjæledyret har feber . Imidlertid er det bedre tegn på feber hos kjæledyr.

Hvordan får du ned feber?

Hvordan bryte feber

  1. Ta temperaturen og vurder symptomene dine.
  2. Bli i sengen og hvil.
  3. Hold deg hydrert.
  4. Ta reseptfrie medisiner som acetaminophen og ibuprofen for å redusere feber.
  5. Hold deg kul.
  6. Ta lunkent bad eller bruk kalde kompresser for å gjøre deg mer komfortabel.

Anbefalt: