Kan TMJ være forårsaket av nakkeproblemer?
Kan TMJ være forårsaket av nakkeproblemer?

Video: Kan TMJ være forårsaket av nakkeproblemer?

Video: Kan TMJ være forårsaket av nakkeproblemer?
Video: Anatomy of Temporomandibular joint ( TMJ ) Head and Neck - Gross Anatomy medical animations 2024, Juli
Anonim

Nakkesmerter og TMJ . Nakkesmerter er et vanlig symptom på TMJ lidelse. Hos pasienter med TMJ lidelser, hode og nakke vondt kan være ganske variert i karakter, posisjon og timing. Når denne betennelsen sprer seg, blir den kan bevege seg langs nerver, muskler eller til og med blodårer i og rundt hodeområdet.

I forhold til dette, kan TMJ forårsake skulder- og nakkesmerter?

Hodepine og muskler smerte assosiert med TMJ er ofte verre om morgenen etter en natt med clenching og sliping. Kjeve leddene kan føles ømme når de presses, men det er vanlig å ha hodepine, nakkesmerter , og skuldersmerte selv når det ikke er merkbar ømhet rundt kjeveleddene.

Kan TMJ påvirke talen ved siden av ovenfor? Selv om det er mange mulige underliggende årsaker til TMJ lidelser, er den virkelige årsaken til symptomer skade på selve leddet, eller på muskler og nerver som omgir det. Dette i sin tur, kan føre til problemer snakker , eller til og med få deg til å begrense tale som et resultat.

På samme måte kan man spørre, kan nakkeproblemer i nakken forårsake kjevesmerter?

Resultatet av en kaskade av endringer i livmorhalsen strukturer kan forårsake smerte som er multifaktoriell i naturen og refererer smerte til TMJ og ansiktsstrukturer.

Hvilke nakkemuskler påvirker TMJ?

Din TMJ påvirker alle muskler spesielt de i hodet ditt, nakke , ansikt, skuldre og rygg. Det gir perfekt mening da, hvis du lider av TMD, du vil kjenn effekten i ansiktet og kjeven.

Anbefalt: