Hva betyr det å være mulig?
Hva betyr det å være mulig?

Video: Hva betyr det å være mulig?

Video: Hva betyr det å være mulig?
Video: Det å være lærer er en utrolig givende jobb 2024, Juli
Anonim

Aktiverende betyr at noen andre alltid vil fikse, løse eller få konsekvensene til å forsvinne. Når noen er i volden av en avhengighet eller et annet grovt dysfunksjonelt atferdsmønster, begynner han eller hun å stole på ressursene som er tilgjengelige.

Hva betyr det å gjøre noen mulig?

Aktivering betyr at noen annet vil alltid fikse, løse eller få konsekvensene til å forsvinne. Når noen befinner seg i en avhengighet eller et annet grovt dysfunksjonelt atferdsmønster, begynner han eller hun å stole på de tilgjengelige ressursene.

Dessuten, hva er forskjellen mellom å være støttende og muliggjørende? Det er imidlertid en veldig fin linje, mellom å være støttende av noen du bryr deg om og muliggjørende dårlig oppførsel. Aktiverer atferd, på den annen side, hindrer noen fra å håndtere de negative konsekvensene av handlingene deres.

Også å vite er, hvorfor er det mulig å gjøre det dårlig?

Aktiverer er ikke gunstig for en sunn livsstil, ikke bare for den avhengige, men også for den som gjør det mulig. Den avhengige er forhindret i å oppleve konsekvenser på grunn av avhengigheten. Mens enabler, som kanskje føler at de bare prøver å hjelpe, blir mer og mer opprørt ettersom den avhengige fortsetter sin avhengighet.

Hva er et eksempel på aktivering?

Følgende er de ti beste handlingene som faller inn under kategorien aktiverer . 1. Å ta på seg den rusavhengiges ansvar for dem. Til eksempel , betale forfalte regninger, rengjøre huset, fylle bilen med gass eller kjøpe dem dagligvarer.

Anbefalt: