Hvilke systemer jobber nervesystemet med?
Hvilke systemer jobber nervesystemet med?

Video: Hvilke systemer jobber nervesystemet med?

Video: Hvilke systemer jobber nervesystemet med?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, Juli
Anonim

Det endokrine systemet ditt jobber tett med hjernen din og sentralnervesystemet å kontrollere dannelsen av spesifikke hormoner og enzymer. Fordøyelses- og ekskresjonssystemene dine jobber med nervesystemet på både bevisste og ubevisste måter.

Følgelig, hvordan fungerer nervesystemet og luftveiene sammen?

De luftveiene kommuniserer med nervesystemet gjennom foramin i etmoidbenet. Luktpærene (rosa strukturer over lukten nerver ) motta innspill fra olfactory nerver og sende den videre til hjernen, som behandler og bestemmer lukten.

Spørsmålet er deretter hvordan svarer nervesystemet og det endokrine systemet sammen? En kjertel i endokrine system består av grupper av celler som fungerer for å skille ut hormoner. De det endokrine systemet fungerer sammen med nervesystemet å påvirke mange aspekter av menneskelig atferd, inkludert vekst, reproduksjon og metabolisme. Og endokrine system spiller en viktig rolle i følelser.

Hvordan fungerer nervesystemet også med muskelsystemet?

Reseptorer i muskler gi hjernen informasjon om kroppsposisjon og bevegelse. Hjernen styrer sammentrekningen av skjelettet muskel . De nervesystemet regulerer hastigheten som maten beveger seg gjennom fordøyelseskanalen.

Hvordan fungerer nervesystemet med andre systemer for å opprettholde homeostase?

De nervesystemet opprettholder homeostase ved å kontrollere og regulere annen deler av kroppen. Et avvik fra et normalt settpunkt fungerer som en stimulans til en reseptor, som sender nerve impulser til et regulerende senter i hjernen.

Anbefalt: