Hvordan fjerner du et PTC -avløp?
Hvordan fjerner du et PTC -avløp?

Video: Hvordan fjerner du et PTC -avløp?

Video: Hvordan fjerner du et PTC -avløp?
Video: Your Biliary Drain 2024, Juli
Anonim

VIDEO

Spørsmålet er også, hvordan fjernes et galdevann?

Innvendig biliær drenering (stenting) bruker en metallsylinder (kalt en stent) for å holde det blokkerte området åpent. Etter denne prosedyren kan det hende at et lite kateter kommer ut av kroppen din. Hvis det er det, vil kateteret være det fjernet.

Vet også, hvorfor må en lever tømmes? En gallevei avløp lar galle strømme ut fra en blokkert gallegang inn i en oppsamlingspose utenfor kroppen. Galle er en væske laget av lever . Det hjelper til med å fordøye fett. Blokkerte eller innsnevrede galleganger kan stoppe strømmen av galle og forårsake gulfarging av huden (gulsott) eller en infeksjon i lever.

Også for å vite, hva er et PTC-avløp?

Biliær drenering er innsetting av et rør i gallegangen. De drenering røret legges gjennom huden inn i en av gallegangene i leveren for å slippe ut galle. Et annet vanlig navn for denne prosedyren er et perkutan transhepatisk kolangiogram ( PTC ).

Er en galldrenering permanent?

EN fast stent eller fast bruk av galde kateter kan være nødvendig. Biliær drenering plassering gjennom huden er en sikker prosedyre som utføres i stedet for kirurgisk plassering. Komplikasjoner kan oppstå. Flertallet av komplikasjonene er ikke alvorlige, men kan i sjeldne tilfeller være livstruende.

Anbefalt: