Innholdsfortegnelse:

Hvor vokser klubbmoser?
Hvor vokser klubbmoser?

Video: Hvor vokser klubbmoser?

Video: Hvor vokser klubbmoser?
Video: DJ BAUR @ PARTY CLUB X.O. (Vologda) 2024, Juli
Anonim

Det er hjemmehørende i fuktig skog og myrmarger i nord Nord Amerika , til fjellområder lenger sør, og til Øst -Asia. Alpin klubbmose (Lycopodium alpinum), med gulaktige eller gråaktige blader, er hjemmehørende i kalde skoger og alpine fjell i nord Nord Amerika og Eurasia.

Videre, hvordan dyrker du klubbmos?

Club Moss, Spike Moss Indoors (Selaginella -arter)

  1. Plantefôr. Påfør en balansert flytende gjødsel hver måned.
  2. Vanning. Hold jorda jevnt fuktig.
  3. Jord. Best i organisk rik, godt drenert jord.
  4. Grunnleggende omsorgssammendrag. Hold jorda jevnt fuktig. Påfør en balansert flytende gjødsel hver måned under aktiv vekst. Hold deg unna trekk.

For det andre, er klubbmos en produsent? Klubbmosser er mer moderne enn moser ; de har røtter og et karsystem, men liker moser de er spore produsenter . De produserer sporer på klubb -lignende anslag (derav klubb en del av deres vanlige navn) kalt strobili.

På samme måte spørs det, er klubbmose en mose?

Det vanlige navnet klubbmose ”Er basert på forutsetningen om at disse plantene ved første øyekast ligner moser ( moser er bryofytter og dermed ikke-vaskulære planter), og fordi de ofte har det klubb -lignende strukturer som produserer sporer. Klubbmoser er alle flerårige eviggrønne planter med mange små blader.

Hvilken pteridofytt er kjent som klubbmose?

Lycopodium (fra gresk lukos, ulv og podion, diminutiv av pous, fot) er en slekt av klubbmoser, også kjent som malte furutrær eller krypende sedertre, i familien Lycopodiaceae.

Anbefalt: