Hva er handlingen til Rip Van Winkle?
Hva er handlingen til Rip Van Winkle?

Video: Hva er handlingen til Rip Van Winkle?

Video: Hva er handlingen til Rip Van Winkle?
Video: [Американская литература] Вашингтон Ирвинг - Рип Ван Винкль 2024, Juli
Anonim

Rip Van Winkle er en elskverdig bonde som vandrer inn i Catskill-fjellene, hvor han kommer over en gruppe dverger som spiller nipins. Hvil i fred aksepterer tilbudet om å drikke brennevin og sovner umiddelbart. Når han våkner, 20 år senere, er han en gammel mann med et langt hvitt skjegg; dvergene er ingen steder i sikte.

På samme måte kan man spørre seg, hva er hovedtemaet til Rip Van Winkle?

Washington Irvings historie '' Rip Van Winkle '' har tre hovedfag temaer . En tema er frihet, eller evnen til å ta dine egne beslutninger. En annen tema er fremgang, eller fremover. Finalen tema er endring, som skjer når ting blir annerledes.

Hva er klimakset til Rip Van Winkle? De klimaks av historien oppstår når bymennene kjenner igjen Hvil i fred etter at han kommer tilbake til landsbyen sin. Ninepins er et spill (eller sport) der en deltaker ruller trekuler på en bane i et forsøk på å slå ned ni flaskeformede trenåler arrangert i form av en diamant.

Er historien om Rip Van Winkle sant?

Den elskelige useriøse av Washington Irving's historie var en ekte mann som forlot sin kone og barn for å bli en barflue fra 1700-tallet i New York City, hevder litterær detektiv Steven Press. Ekte eller ikke, Hvil i fred var ikke så elskelig, sier Press, en teaterprofessor ved Dutchess Community College i Poughkeepsie.

Hvorfor gikk Rip Van Winkle i dvale?

Svar og forklaring: Rip Van Winkle sovnet i 20 år fordi han drakk fortryllet brennevin som ble tilbudt ham av en gruppe mystiske menn i Catskills.

Anbefalt: