Døde den gamle damen som svelget en flue?
Døde den gamle damen som svelget en flue?

Video: Døde den gamle damen som svelget en flue?

Video: Døde den gamle damen som svelget en flue?
Video: Jeg arbejder på Privatmuseet for de rige og berømte. Skrækhistorier. Rædsel. 2024, Juli
Anonim

Der var en kjerring som svelget en flue ; Jeg vet ikke hvorfor hun svelget en flue - Kanskje hun vil dø ! Der var en kjerring som svelget en edderkopp; Som vrikket og ristet og kilte inni henne!

Hva drepte følgelig den gamle damen som svelget en flue?

Det var en kjerring som svelget en edderkopp, som vrikket og vrikket og kikket inni henne; Hun svelget edderkoppen for å fange fly ; Jeg vet ikke hvorfor hun svelget en flue - Kanskje hun vil dø !

Man kan også spørre seg, hva gjør du hvis du svelger en flue? Ikke bekymre deg, du kommer ikke til å bli til en fly ! Hvis du svelget det da har det sannsynligvis havnet i magen din. Det vil bli fordøyd sammen med alt annet du har spist (forhåpentligvis velsmakende mat i stedet for mer flyr !) og så vil det som er igjen komme ut i den andre enden når du besøke toalettet.

Spurte også hvem som skrev Den gamle dame som svelget en flue?

Alan Mills Rose Bonne

Er det mulig å svelge en flue?

Hvis du svelge en flue og det går ned i spiserøret (matrøret), det er egentlig ingen fare i det. Hvis du svelge en flue og det går ned i spiserøret (matrøret), det er egentlig ingen fare i det. Å spise vanlige insekter er vanligvis ikke skadelig, og i mange kulturer spiser folk regelmessig insekter.

Anbefalt: