Hvordan planter du verbena bunndeksel?
Hvordan planter du verbena bunndeksel?

Video: Hvordan planter du verbena bunndeksel?

Video: Hvordan planter du verbena bunndeksel?
Video: Bunddække - sådan planter du 2024, Juli
Anonim

Rom planter 12 til 18 tommer fra hverandre, og de fylles raskt ut til dekke de bakke med lacy løvverk 4 tommer høyt. De lyse klasene av blomster bæres like over løvet.

Når det gjelder dette, hvordan planter du verbena?

Ved start av frø innendørs under LED vokse lys, anlegg 6 til 8 uker før siste frostdato. Plant verbena i full sol i kompostendrede senger når all fare for frost er over. Rom planter 10 til 12 tommer fra hverandre. Verbena men ikke så spesielt med jord, bortsett fra at den trenger en godt drenert jord.

For det andre, kan verbena ta full sol? Alle verbena trenger å vokse inn full sol til lys skygge i godt drenerende jord. Flerårig verbenas er varmetolerante og tørketolerante når de er etablert. De gjøre godt i xeriscape hager. De fleste, årlige og flerårige varianter vil blomstrer fra vår til frost med vanlig deadheading.

liker verbena sur jord?

Verbenas trenger en jord som drenerer godt, men ikke en som er spesielt rik eller fruktbar. Blomstrende vil lide hvis jord er for fruktbare. Jords pH bør være 5,8 - 6,2 for optimal opptak av jern; og bør testes før planting, men etter endringer.

Hvorfor blomstrer verbena min ikke?

De verbena trenger fuktig jord til den er ganske godt etablert, men tåler ikke jord som gjør det ikke drenerer godt, og kan utvikle sykdom på grunn av dårlig drenering. Den innfødte verbena nevnt ovenfor blomstrer fra mars til oktober.

Anbefalt: