Kan du skille rase fra en hodeskalle?
Kan du skille rase fra en hodeskalle?

Video: Kan du skille rase fra en hodeskalle?

Video: Kan du skille rase fra en hodeskalle?
Video: Агрогороскоп с 23 по 26 марта 2022 года 2024, Juli
Anonim

Rettsmedisinske antropologer fastslå aner til a skjelett ved å undersøke morfologien, eller formen, til hodeskalle og ved å ta målinger av hodeskalle hvelv (hulrom) og ansikt. Ved å sammenligne disse resultatene med data fra befolkninger over hele verden, forskere kan vurdere den enkeltes forhold til en verdensgruppe.

Videre kan du se kjønn fra en hodeskalle?

Identifisere kjønn av en hodeskalle . Vanligvis mann hodeskaller er tyngre, beinet er tykkere og områdene med muskelfeste er mer definerte enn hos kvinner. Det er også viktige forskjeller i utseende på pannen, øynene og kjeven, mellom menn og kvinner som brukes å bestemme de kjønn av en hodeskalle.

Hva kan en hodeskalle fortelle deg på samme måte? Bein, spesielt pattedyr hodeskaller og kjever, kan fortelle deg mye om dyret de kom fra. Enten det bare er en delvis kjeve eller en hel hodeskalle , gir beinets størrelse, form og struktur du med ledetråder til pattedyrets identitet og vaner.

Herav, kan du fortelle hvilken rase noen er ved hjelp av beinene deres?

Rettsmedisinske antropologer, eksperter på skjeletter som gjøre jobber for politimyndigheter, sier de er ekstremt nøyaktige på å dechiffrere tegnene som identifiserer en død persons bein som afrikansk, kaukasisk, asiatisk eller amerikansk indianer. Vi produserer like mye nøyaktighet i løp som vi gjøre med kjønn og alder, sier George W.

Hva er de tre typene hodeskaller?

På grunn av forskjellen i kranieindeksen, klassifiserte forskere mennesket hodeskaller inn i 3 hovedtyper - Kaukasoid (europeisk), mongoloid (asiatisk), negroid (afrikansk).

Anbefalt: