Hva trenger et virus for å replikere?
Hva trenger et virus for å replikere?

Video: Hva trenger et virus for å replikere?

Video: Hva trenger et virus for å replikere?
Video: A virus detection network to stop the next pandemic | Pardis Sabeti and Christian Happi 2024, Juli
Anonim

Under feste og penetrering vil virus fester seg til en vertscelle og injiserer det genetiske materialet i den. Under avmaling, replikering , og montering, den viral DNA eller RNA inkorporerer seg i vertscellens arvemateriale og induserer det til gjenskape de viral genom.

Videre, hvorfor replikerer virus?

Viralt DNA blir inkorporert i vertscellens genom og tar over cellen for å få den til å produsere og sette sammen virale deler. Etter hvert så mange nye virus er replikert at cellen brister, noe som resulterte i virus komme seg inn i miljøet der de kan infisere andre celler.

Dessuten, hvor lang tid tar det før et virus replikeres? Bemerkelsesverdig, viral inkubasjonstider kan variere fra 1 eller 2 dager til år (tabell; klikk for å forstørre). Korte inkubasjonstider indikerer vanligvis at handlinger på det primære infeksjonsstedet gir de karakteristiske symptomene på sykdommen.

På samme måte kan du spørre, hva er de to måtene virus replikerer på?

Det er to prosesser som brukes av virus til gjenskape : den lytiske syklusen og den lysogene syklusen. Noen virus reproduserer bruker begge metoder , mens andre bare bruker den lytiske syklusen. I den lytiske syklusen virus fester seg til vertscellen og injiserer dens DNA.

Kan et virus replikere seg selv?

EN virus er en mikroskopisk partikkel som kan infisere de celler i en biologisk organisme. Virus kan kun gjenskape seg selv ved å infisere en vertscelle og derfor ikke kan reprodusere på egen hånd.

Anbefalt: