Hvor lang tid tar det for nitroglyserin å helbrede sprekker?
Hvor lang tid tar det for nitroglyserin å helbrede sprekker?

Video: Hvor lang tid tar det for nitroglyserin å helbrede sprekker?

Video: Hvor lang tid tar det for nitroglyserin å helbrede sprekker?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, Juli
Anonim

Nitroglyserin eller placebo ble administrert i to daglige applikasjoner i to uker. Median oppfølging var 39 uker. Helbredelsesraten med NTG var 75% for kronisk og 83% for akutt sprekker , men tilbakefallsrate for kroniske sprekker ved 9 måneder var 67%.

Dessuten, fungerer nitroglyserin for sprekker?

Bruker. Nitroglyserin salve brukes til å behandle moderat til alvorlig smerte forårsaket av langvarige tårer i slimhinnen i anus (anal sprekker ). Denne medisinen virker ved å slappe av musklene rundt blodårene som reduserer trykket inne i anus og lindrer smerter.

For det andre, hvor lenge varer nitroglyserinsalven? Aktuelt nitroglyserin kommer som en salve som skal smøres på huden. Når det brukes for å forhindre angina, brukes det vanligvis to ganger om dagen, en gang rett etter at du våknet om morgenen, og igjen 6 timer senere. Når den brukes til å behandle analfissurssmerter, brukes den vanligvis hver 12 timer for opptil 3 uker.

Foruten dette, hvor lang tid tar det å lege en sprekk?

4 til 6 uker

Hva er den beste kremen for sprekker?

Påføring av en 0,2% nitroglyserin salve kan hjelpe til med å helbrede en langsiktig (kronisk) tåre, eller sprekk , i anus. Du gni en prikk av erter i størrelse krem på sprekk to ganger om dagen. Det er en god idé å enten bruke hansker når du bruker nitroglyserin krem eller vask hendene rett etter.

Anbefalt: