Hvor lenge er kunstige tårer gode for?
Hvor lenge er kunstige tårer gode for?

Video: Hvor lenge er kunstige tårer gode for?

Video: Hvor lenge er kunstige tårer gode for?
Video: Эти вещи нельзя приносить домой 2024, Juni
Anonim

EN god praksis jeg vil anbefale er at når du åpner en flaske, merk den med åpningsdato og kast den etter 3 måneder, selv om den ikke er ferdig. Så konserveringsmidler lar oss lagre kunstige tårer for lengre. Imidlertid er det kjent at de forårsaker uønskede effekter på øyets overflate.

Her, hvor lenge kan du bruke kunstige tårer?

Du kan overbruke dem. Flaskeproduktene, som har konserveringsmidler, kan brukes trygt opptil 4-6 ganger om dagen. Hvis du trenger å bruk faller mer enn det, du har det vanligvis bedre ved hjelp av den enkelte, uten konserveringsmiddel kunstige tårer . De kan trygt brukt opptil ti ganger om dagen.

Ved siden av ovenfor, hvor lenge er øyedråper gode for? Øyedråper i flerdoseemballasje inneholder konserveringsmidler for å sikre at det forseglede produktet forblir sterilt. Etter åpning kan konserveringsmiddelet imidlertid bare sikre dråper er trygge for øye i en periode på 28 dager. Utover 28 dager, bruker du dråper kan forårsake alvorlig skade på øye som bakterier kan ha blitt introdusert.

Vet også, hva er kunstige tårer bra for?

Kunstige tårer er øyedråper som brukes til å smøre tørre øyne og bidra til å opprettholde fuktighet på den ytre overflaten av øynene dine. Slike øyedråper kan brukes til å behandle tørre øyne som skyldes aldring, visse medisiner, en medisinsk tilstand, øye kirurgi eller miljøfaktorer, for eksempel røykfylte eller vindfulle forhold.

Kan kunstige tårer gjøre tørre øyne verre?

Kunstige tårer med dem kan være bra fordi de ofte er billigere. Men for noen mennesker, de kan gjøre tørre øyne verre . Noen mennesker er allergiske mot konserveringsmidler, og andre kan oppleve at de irriterer dem øyne . Din tørt øye er alvorlig.

Anbefalt: