Hvor raskt fungerer Zymox?
Hvor raskt fungerer Zymox?

Video: Hvor raskt fungerer Zymox?

Video: Hvor raskt fungerer Zymox?
Video: [Тактика] Изобретатель Зи'мокс | Замок Нафрия 2024, Juli
Anonim

De Zymox fungerer veldig god til å rydde opp i soppinfeksjonen, og hun slutter å klø innen 24 timer etter den første applikasjonen. Det eneste virkelige problemet jeg har med det er det faktum at det er hele syv dager med behandling.

Også spurt, anbefaler veterinærer Zymox?

Zymox Otic med hydrokortison er en enzymatisk løsning for hunder og katter som holder ørene rene og sunne - uten harde kjemikalier eller antibiotika. Veterinærer anbefaler denne effektive, kraftige enzymatiske løsningen for å behandle akutte og kroniske ørebetennelser, og til daglig bruk for å holde kjæledyrets ører rene.

På samme måte, kan jeg bruke Zymox to ganger om dagen? jeg anbefaler ved hjelp av 1 -2 dråper i øret en gang a dag i 10 dager. Hvis øret er hovent, rødt og klebrig, så ville jeg det bruk 2 dråper to ganger om dagen i 14 dager. De Zymox Otic-HC gjør har hydrokortison i det som bidrar til å redusere hevelse og betennelse.

Følgelig, fungerer Zymox mot ørebetennelse?

Zymox Otic Enzymatic Solution Svært effektiv i behandlingen av akutt og kronisk otitt på grunn av bakterier, sopp og gjær infeksjoner . Fungerer uten antibiotika. Den kraftige enzymatiske virkningen av det patenterte LP3 -enzymsystemet renser og desinfiserer naturlig og ødelegger selv de mest resistente mikrober.

Dreper Zymox gjær?

Fordi Zymox Formler er laget med 100 % naturlig avledede enzymer fra meieriprodukter, de er trygge for bruk når som helst, både for umiddelbar lindrende lindring og for å forhindre infeksjoner. De kraftige enzymene arbeider for å eliminere problematiske encellede organismer som bakterier, sopp og gjær , mens de etterlater friske celler urørte.

Anbefalt: