Hva teller som en åpen beholder?
Hva teller som en åpen beholder?

Video: Hva teller som en åpen beholder?

Video: Hva teller som en åpen beholder?
Video: Cyberpunk 2077 (Киберпанк 2077 без цензуры) #3 Прохождение (Ультра, 2К) ► Пошёл ты, Джонни! 2024, Juli
Anonim

Men lovene i de fleste stater definerer åpen beholder ”Som enhver alkoholholdig drikke som har en ødelagt forsegling, har blitt åpnet eller har fjernet noe av innholdet. Det er også vanlig at statlige lover unntar alkoholholdige drikker som inneholder en veldig liten mengde alkohol, for eksempel alkoholfritt øl og kombucha.

Dessuten, hva regnes som åpen beholder?

49.031(1) sier: " Åpne container " betyr en flaske, boks eller annen beholder som inneholder en hvilken som helst mengde alkoholholdig drikke, dvs åpen , som har blitt åpnet, som har en ødelagt forsegling, eller hvis innhold delvis er fjernet. Vel, en åpen beholder er åpenbart ikke en flaske eller boks som ikke er åpnet.

Man kan også spørre, kan du gå rundt med åpen alkohol? I USA, åpen containerlover regulerer eller forbyr eksistensen av åpen beholdere av alkohol i visse områder, samt aktivt forbruk av alkohol i disse områdene. "Offentlige steder" refererer i denne sammenhengen til åpent offentlige steder som fortauer, parker og kjøretøyer.

På samme måte kan man spørre, hvor alvorlig er en åpen containerbillett?

Straffen for en åpen beholder lovbrudd er vanligvis a fint , som kan være så høyt som $ 1000, men fengsel kan være en mulig straff avhengig av staten og omstendighetene i siteringen. Enda viktigere, en åpen beholder brudd kan føre til andre mer seriøs kostnader.

Er åpen beholder en forbrytelse?

An åpen beholder loven gjør det straffbart å ha en åpen beholder alkohol inne i kupeen til et motorkjøretøy. I mange stater er et brudd på en åpen beholder er kun et brudd med bot.

Anbefalt: