Er naturlig yoghurt bra for stikkende varme?
Er naturlig yoghurt bra for stikkende varme?

Video: Er naturlig yoghurt bra for stikkende varme?

Video: Er naturlig yoghurt bra for stikkende varme?
Video: STOP MED AT KØBE! Forbered dig! Yoghurt derhjemme (uden yoghurtmaskine) 2024, Juli
Anonim

4 Naturlig Hjemmemedisin for Stikkende varme . Yoghurt har vært kjent for å ha både en kjølende og beroligende effekt på huden. Gni aldri den irriterte huden. Yoghurt har naturlig antibakterielle og anti-soppegenskaper, som kan bidra til å forhindre utbrudd av akne og sikre en glødende og sunn hud.

På denne måten, hva er det beste middelet mot stikkende hete?

Når du er i et kjøligere miljø, kan det ta en stund å senke følelsen av å sette seg under huden din. EN naturlig middel for stikkende varme er calamine lotion. Det kan påføres det berørte området for å avkjøle huden. Hydrokortisonkrem i en lav dosering kan også få følelsen av kløe til å falle.

Vet også, er Aloe Vera bra for stikkende varme? Aloe vera . Aloe vera er anti-inflammatorisk og antiseptisk som kan kjøle ned huden samtidig som det forhindrer infeksjoner. Dette kan lindre hevelse og smerte. Bruk aloe vera gel direkte på din varme utslett for å lindre ubehag.

For det andre, er sheasmør bra for varmeutslett?

Shea smør kan effektivt brukes til å levere fra bleie utslett eller varmeutslett for den saks skyld. Bruk raffinert Shea smør sjenerøst på chaffedskinn for umiddelbar lindring av den brennende følelsen. Det vil gjøre huden glatt og forhindre ytterligere gnaging av huden.

Er Aftersun bra for stikkende varme?

Beroligende stikkende varme Hvis du er tilbøyelig til stikkende varme og du skal på ferie til et varmt sted, så er det beste å ta beroligende etter sol lotion med deg. Hvis du utvikler deg stikkende varme , vil det bidra til å redusere kløen som stikkende varme kan forårsake, samt beroligende og fuktighetsgivende soleksponert hud.

Anbefalt: