Kan en mann bruke spansk gullflue?
Kan en mann bruke spansk gullflue?

Video: Kan en mann bruke spansk gullflue?

Video: Kan en mann bruke spansk gullflue?
Video: Թուրքիային պաշարում են․ Էրդողանին սպասվում է ծանր հետևանքներ. Հայաստանը երկու կրակի արանքում 2024, Juli
Anonim

Ja, afrodisiaka og Spansk flue er egnet for begge menn og kvinner.

På samme måte kan man spørre, er Spanish Gold Fly trygt å bruke?

Skaperne av Spansk gullflue si at det er "100 prosent sikker , naturlig og urt ", rapporterer Ines Ocampo. I århundrer har navnet sitt Spansk flue , en smaragdgrønn bille fra en insektfamilie kjent som blisterbiller, har hatt rykte på seg som et afrodisiakum.

På samme måte, hvordan faller spansk gullflue for menn? Produktbeskrivelse Way of pleasure real Spansk gullflue er en stimulerende dråper for kvinne og mann . Ta hele 5 ml dråper om gangen. Doseringen er en 5 ml flytende pose tatt oralt 5 minutter før intimitet. Den kan blandes i en hvilken som helst drink, også de som inneholder alkohol.

På samme måte, hvordan bruker du spansk fluegull?

Spansk flue (eller Love drops, eller Aphrodisiacs) er et stoff som brukes for å øke brukerens seksuelle opphisselse. Bruk varierer for hver forskjellige Spansk flue merke deg bruk . I de fleste tilfeller trenger brukeren bare å dryppe noen dråper i en drikke, drikke den og vente et øyeblikk [se spesifikk dosering av produktet du bruk ].

Hva gjør Spanish Fly med deg?

Spansk flue Og det er ikke ulempen! Spansk flue er en gift som brenner munn og svelg, og kan forårsake urinveisinfeksjoner, arr i urinrøret og i noen sjeldne tilfeller død.

Anbefalt: