Hva hjelper kløe fra isolasjon?
Hva hjelper kløe fra isolasjon?

Video: Hva hjelper kløe fra isolasjon?

Video: Hva hjelper kløe fra isolasjon?
Video: Hva er MS? 2024, Juli
Anonim

De anbefaler også at hvis du får glassfiber isolasjon på huden din for å ta en kalddusj (for å skylle av fibrene mens du holder porene lukket) etterfulgt av en varm dusj (for å åpne porene for å gjøre det lettere å skrubbe ut gjenværende fibre).

På denne måten, hvordan stopper du glassfiberisolasjon fra å klø?

Du kan bruke et vakuum til å fjerne glassfiber støv, men ubehaget kan vedvare hvis glassfiber skjær er innebygd i huden din. Den beste måten å få lettelse er å påføre malertape på det berørte området, og trekk det deretter forsiktig av. Innebygde fibre kommer bort med tapen.

På samme måte, hvorfor kan du ikke berøre isolasjon? Selv om det kan virke ufarlig for det blotte øye, inneholder det faktisk tusenvis på tusenvis av små glasskår og sand som kan komme inn på huden din, øynene eller til og med inne i lungene. Hvis du har noen gang rørt glassfiber isolasjon med bare hender, du er sannsynligvis godt klar over effekten på huden.

Man kan også spørre seg, får isolasjon deg til å klø?

Før du vet den , hånden din er rød og kløe -- du har nettopp kommet i kontakt med glassfiber isolasjon . Men mens mange ser fordelene med isolerende våre hus med glassfiber, noen er bekymret glassfiber kan årsaken forskjellige helseproblemer - det er i stand til å forårsake umiddelbar hudirritasjon.

Hvorfor får glassfiber deg til å klø?

Hudirritasjon. Dette skjer når huden din kommer i kontakt med glassfiber partikler, noe som resulterer i kløe og hudutslett. Partikler kan komme i kontakt med huden din og utløse allergi, spesielt hvis du har sensitiv hud. De kan komme inn i porene og forårsake tørr hud.

Anbefalt: