Innholdsfortegnelse:

Hvordan får jeg episk sikkerhetssertifisering?
Hvordan får jeg episk sikkerhetssertifisering?

Video: Hvordan får jeg episk sikkerhetssertifisering?

Video: Hvordan får jeg episk sikkerhetssertifisering?
Video: ECFMG - EPIC Verification Process (A to Z) (Step by Step) 2024, Juli
Anonim

Måter å bli Episk sertifisert

En av de mest hensiktsmessige måtene å bli sertifisert er gjennom et sponsing fra et helsesystem som er i ferd med å implementere eller planlegger å implementere Episk . Du må være sponset av en arbeidsgiver for å bli Episk sertifisert . Episk tillater ikke enkeltpersoner å søke om ad hoc sertifisering.

Hvor mye koster det å bli sertifisert i Epic her?

De koste å delta Episk varierer fra $ 500 til $ 10 000, avhengig av kvalifikasjonen, med en median koste på $ 5 000. På spørsmål om hvordan de betalte for opplæringen, svarte de fleste anmeldere: "Firmaet mitt betalte for opplæringen min".

hvilket programmeringsspråk bruker EPIC? Epic er ikke bare bygget på en klient-server-modell, men den er også skrevet ved hjelp av MUMPER ( Massachusetts General Hospital Utility Multi-Programming System ) - en programmeringskode utviklet på slutten av 1960-tallet.

Hvilken Epic -sertifisering er derfor mest etterspurt?

Dette er de mest etterspurte Epic-sertifiseringene:

  • Ambulant – 9,4 %
  • Resolutt – 7,4 %
  • Pil - 6,4%
  • Ordrer - 6,2%
  • OP Tid - 5.1. %
  • Kadence - 4,8%

Hva er Cerner -sertifisering?

Cerner sertifisering kommer bare av å bli trent på Cerners Hovedkvarter. Ett alternativ for en vei til Cerner sertifisering (hvis du har en medisinsk karriere) er å gå på jobb for et helsesystem som bruker en Cerner system. Uttrykk interesse for alle brukergrupper som systemet kan ha, og bli involvert som en superbruker.

Anbefalt: