Hva er fastlegens rolle for å ivareta?
Hva er fastlegens rolle for å ivareta?

Video: Hva er fastlegens rolle for å ivareta?

Video: Hva er fastlegens rolle for å ivareta?
Video: Webinar: Hva er vår rolle som klageorgan og hvordan ivaretar vi rettsikkerheten for brukerne våre? 2024, Juli
Anonim

Fastlege praksis spiller en viktig rolle rolle i sikring barn og unge fra overgrep og omsorgssvikt. Beskyttelse barn og unge bør integreres i eksisterende praksis systemer og prosesser for å levere allmenn praksis. Dette inkluderer det vi forventer å se på våre inspeksjoner.

Med tanke på dette, hva er rollen og ansvaret til en fastlege?

Allmennleger har kunnskap om et bredt spekter av sykdommer, og diagnostiserer og behandler pasienter i alle aldre. pasientkonsultasjoner hjemme og innenfor operasjonen. fysiske undersøkelser. diagnose og behandling av sykdommer/plager.

På samme måte, hva gjør en fastlege daglig? Daglig oppgaver kan omfatte: Å holde konsultasjoner i operasjonen. Lytte til pasienter og diagnostisere og behandle deres symptomer. Å bestemme seg for det riktige handlingsforløpet for pasienter ( kunne inkluderer sykehushenvisning for spesialisert behandling)

Tilsvarende, hva er allmennlegens rolle i forhold til eldre pasienter?

De Fastlegens rolle Fastlegene vurderer, diagnostiserer, behandler og håndterer sykdom. De utfører screening for noen kreftformer og promoterer generell Helse og velvære. Fastlegene fungerer som en pasienter forsvare, støtte og representere a pasienter beste for å sikre at de får den beste og mest hensiktsmessige helse- og/eller sosiale omsorgen.

Hvilke tjenester tilbyr GP?

Din lokale general Fastlege kirurgi gir et bredt spekter av familiehelse tjenester , inkludert: råd om helseproblemer, vaksinasjoner, undersøkelser og behandling, resept for medisiner, henvisning til annen helse tjenester og sosial tjenester.

Anbefalt: