Innholdsfortegnelse:

Hjelper berberin Sibo?
Hjelper berberin Sibo?

Video: Hjelper berberin Sibo?

Video: Hjelper berberin Sibo?
Video: HOW TO HEAL SIBO - FUNCTIONAL PROTOCOL 2024, Juli
Anonim

Berberine har vist seg å være effektiv i behandling av irritabel tarmsyndrom (IBS) og flere foreløpige studier tyder på berberin kan også være effektiv ved overvekst av tynntarm ( SIBO ). IBS er assosiert med en kombinasjon av: Magesmerter eller distensjon.

I denne forbindelse, hvor mye berberin skal jeg ta for Sibo?

Berberine Kompleks: Berberine er en forbindelse som finnes i Oregon-drue, berberis, goldenseal og andre urter. Dosering: Ta 2-3 caps 3x per dag i totalt 14 dager (start med 2 caps 3x per dag og på dag 3 øk til 3 caps 3x per dag, kan forårsake hodepine).

For det andre, hva er den beste behandlingen for SIBO? Det er flere farmasøytiske antibiotika som ofte er foreskrevet for SIBO : Neomycin ( bedre for metandominant), Metronidazol og Rifaximin. Fordelene med antibiotika topper seg etter 3 uker, så et 2 ukers kurs er det søte stedet.

Her, hvordan kan jeg behandle Sibo naturlig?

Andre urte -antimikrobielle midler som brukes til å behandle bakteriell gjengroing kan omfatte:

  1. Grapefruktfrøekstrakt: for folk som ikke liker å ta kapsler, kan grapefruktfrøekstrakt finnes i flytende form.
  2. Oregano oljekapsler.
  3. Hvitløk.
  4. Berberine: goldenseal, Oregon drue.
  5. Olivenblad ekstrakt.
  6. Pau d'arco.

Kan Sibo forsvinne av seg selv?

I virkeligheten, SIBO blir rutinemessig kurert og blir ofte værende borte i lengre perioder, om ikke for godt. Men mange risikofaktorer for SIBO kan adresseres, noe som betyr at tilbakefall ikke er gitt hvis den underliggende årsaken kan bli rettet.

Anbefalt: