Hva står Jacho for?
Hva står Jacho for?
Anonim

Felles kommisjon for akkreditering av helseorganisasjoner

Hva er hensikten med Jcaho følgelig?

Oppdraget til Felleskommisjon on Akkreditering av helseorganisasjoner er å kontinuerlig forbedre sikkerheten og kvaliteten på omsorgen som tilbys publikum gjennom tilbud om helseomsorgsakkreditering og relaterte tjenester som støtter ytelsesforbedringer i helseorganisasjoner.

Ved siden av ovenfor, er Joint Commission og Jcaho det samme? I 1987 ble selskapet omdøpt til Felleskommisjon om akkreditering av helseorganisasjoner ( JCAHO , uttales "Jay-co"). I 2007 Felles kommisjon om akkreditering av helseorganisasjoner gjennomgikk en stor omprofilering og forenklet navnet til The Felleskommisjon.

Med tanke på dette, hva betyr en Jcaho -akkreditering for et sykehus?

Felleskommisjonens akkreditering og sertifisering midler organisasjonen din overholder de høyeste nasjonale standardene for sikkerhet og kvalitet på omsorg og er forpliktet til kontinuerlig å forbedre pasientbehandlingen.

Hva er Jcaho-overholdelse?

Felles kommisjon standarder er grunnlaget for en objektiv evalueringsprosess som kan hjelpe helseorganisasjoner med å måle, vurdere og forbedre ytelsen. Standardene fokuserer på viktige pasient-, individ- eller beboeromsorgs- og organisasjonsfunksjoner som er avgjørende for å tilby trygg behandling av høy kvalitet.

Anbefalt: