Hva er en mage bringebær?
Hva er en mage bringebær?

Video: Hva er en mage bringebær?

Video: Hva er en mage bringebær?
Video: Hva betyr egentlig samtykke? Hør Jonis Josef forklare 2024, Juli
Anonim

Det blir vanligvis referert til som blåsing bringebær : Blåser a bringebær , jordbær eller å lage en Bronx -jubel er å lage en støy som betyr hån, ekte eller feikt. Den er laget ved å plassere tungen mellom leppene og blåse for å produsere en lyd som ligner på luft i magen.

Ved siden av dette, hva betyr det når du gir noen en bringebær?

Blåser a bringebær , jordbær eller lage en Bronx -jubel, er å gjøre en støy som ligner på flatulens som kan bety spott, ekte eller feikt. Den kan også brukes i barndommens fonemiske lek, enten utelukkende av barnet eller av voksne mot et barn for å oppmuntre til etterligning til glede for begge parter.

Foruten ovenfor, hva er lyden av å blåse en bringebær? Bronx jubel og blåse en bringebær . En Bronx -jubel er en amerikansk betegnelse på spott bråk dannet ved å stikke tungen mellom leppene og blåser , produserer en bråk at lyder ligner på flatulens. Det samme bråk er kalt blåser bringebær eller bringebær, i andre engelsktalende land.

På samme måte kan man spørre seg hvorfor det å blåse på noens mage kalles bringebær?

Blåser en " bringebær " stammer fra Cockney rimende slang " bringebær terte "for" fjert. Rimende slang ble spesielt brukt i britisk komedie for å referere til ting som ville være uakseptabelt for et høflig publikum.

Hva kalles det å blåse på magen til noen?

Det er vanligvis referert til som blåser bringebær: Blåser en bringebær, jordbær eller å lage en Bronx -jubel er å lage en støy som indikerer latterliggjøring, ekte eller feint. Den lages ved å plassere tungen mellom leppene og blåser for å produsere en lyd som ligner på flatulens.

Anbefalt: