Hva gjør mikrodermabrasjonskrem?
Hva gjør mikrodermabrasjonskrem?

Video: Hva gjør mikrodermabrasjonskrem?

Video: Hva gjør mikrodermabrasjonskrem?
Video: What is Microdermabrasion? 3D Animation Video Explains 2024, Juli
Anonim

Mikrodermabrasjon fjerner det øverste hudlaget, øker sirkulasjonen til huden og stimulerer utviklingen av kollagen. Den er ment for et bredt spekter av hudbehandlinger, men er spesielt effektiv til å målrette mot rynker, fargeuregelmessigheter, aknearr og kjedelig hud.

Folk spør også, hva er microdermabrasion bra for?

Microdermabrasion er en minimalt invasiv prosedyre som brukes til å fornye totalt hud tone og tekstur. Det kan forbedre utseendet på solskader, rynker, fine linjer, aldersflekker, arrdannelse, melasma og andre hud -relaterte bekymringer og forhold.

Hvilke kremer som skal brukes etter microdermabrasion ved siden av ovenfor? Bryte ned noen av de beste fuktighetskremene som skal brukes etter mikrodermabrasjon

  • Cosmedica hyaluronsyreserum for hud.
  • Mesoestetisk etterprosedyre Rask hudreparasjon.
  • TruSkin Naturals Vitamin C Serum for Face.
  • Amara Organics Aloe Vera Gel.
  • Eve Hansen Hyaluronic Acid Serum med vitamin E, A & C.

Også spurt, hvor lenge varer effekten av mikrodermabrasjon?

Siden menneskelig hud vanligvis regenereres med ca. 30-dagers intervaller, er hudforbedring med mikrodermabrasjon midlertidig og må gjentas med gjennomsnittlige intervaller på to til fire uker for fortsatt forbedring. Vanligvis anbefales flere behandlinger (seks til 12 økter) for å se en betydelig forbedring.

Fungerer mikrodermabrasjon egentlig?

Microdermabrasion fungerer på alle hudtyper og farger. Det gjør subtile endringer, forårsaker ingen hudfargeendring eller arrdannelse. Det er ikke effektivt for dypere problemer som arr, strekkmerker, rynker eller dype kviser. Med mikrodermabrasjon , det er mindre nedetid enn med dermabrasjon.

Anbefalt: