Innholdsfortegnelse:

Kan fargede kontakter være reseptfrie?
Kan fargede kontakter være reseptfrie?

Video: Kan fargede kontakter være reseptfrie?

Video: Kan fargede kontakter være reseptfrie?
Video: Efterskoli (2:2) KNR 22.03.2022 2024, Juli
Anonim

Ikke - reseptfargede kontakter gjør det ikke tilby et hvilket som helst nivå av synskorreksjon. Enten du velger resept eller ikke - resept alternativer, trenger du fortsatt en resept fra en lege i USA for å få linsene. Kontaktlinser regnes som medisinsk utstyr.

Vet du også, hva er de beste kontaktene uten resept?

De mest populære fargede kontaktlinsene som er tilgjengelige på nettet [1], og som ikke krever resept og kun er beregnet for farge/kosmetikk, er som følger:

  • Solotica fargede kontaktlinser[2]
  • Bella kontaktlinser [3]
  • Anestesi-fargede linser[4]
  • Air Optix-linser[5]
  • Freshlook fargede kontakter[6]
  • La Loggia motelinser [7]

Foruten ovenfor, hvor mye koster reseptfrie fargede kontakter? Typisk kostnader : Fargede kontaktlinser varierer enormt i koste , avhengig av stil og type objektiv. Daglig engangsbruk farge kontaktlinser koster mellom $ 45 og omtrent $ 90 per måned. Forlenget bruk linser, som kan brukes fra en uke til tre måneder, koste mellom $12 og $90 for en månedlig forsyning.

På samme måte selger Walmart fargede kontakter uten resept?

Ja, walmart kan gi reseptfrie, fargede kontaktlinser . Wal-Mart er salg av kontaktlinser i butikkene og på nettet der de har en rekke designmønstre og farger. Det fantastiske er at mange Walmart butikkene har optiske avdelinger i butikken der du kan få rabatt fargede kontakter linser.

Hvor lenge kan du bruke fargede kontakter uten resept?

Som en tommelregel, gjøre ikke ha fargede kontakter i mer enn 2 - 4 timer første gang. Du kan øk deretter varigheten gradvis etter hvert som øynene dine blir vant til iført fargede kontakter . Kjøpe et øyedråper om nødvendig.

Anbefalt: