Hva brukes kaldgalvaniserende forbindelse til?
Hva brukes kaldgalvaniserende forbindelse til?

Video: Hva brukes kaldgalvaniserende forbindelse til?

Video: Hva brukes kaldgalvaniserende forbindelse til?
Video: Cold Galvanizing Compound Comparison - GME Supply 2024, Juli
Anonim

Om Kaldforzinket spray

Øyeblikkelig galvanisere metalloverflater for å beskytte dem mot korrosjon med Rust-Oleum® Stopper Rust® Kaldforzinket spray . Denne 93% ren sinkbelegg gjelder a galvanisert film med katodisk beskyttelse, som motstår rust, riper og flis.

Også spurt, er kaldgalvanisering effektivt?

Samtidig som kald galvanisering lever ikke opp til ytelsen til hot-dip galvanisering , det har sine fordeler. Kaldgalvanisering er ideell for kostnads- effektive og rask påføring på mindre konstruksjoner og komponenter.

I tillegg, hva er forskjellen mellom varmgalvanisering og kaldgalvanisering? Varmt - dyppe galvanisering er en kjemisk behandling, er den elektrokjemiske reaksjonen. Kald galvanisering er den fysiske adressen, bare børst overflatelaget av sink, sinklaget er lett å falle av. Konstruksjon i Bruken av varmgalvanisering . Galvanisert korrosjonsbestandighet er også flere ganger.

Vet også, hva er kaldgalvaniseringsmaling?

Kald galvanisering er rett og slett maleri et stykke stål med sinkrikt maling . Den katodiske beskyttelsen som tilbys av sinkrik maling er mindre enn varmdyp galvanisering fordi det er bindemidler og andre elementer i maling som begrenser tilkoblingen til sinkpartiklene.

Kan jeg male over kaldgalvaniseringsspray?

"Ingen toppstrøk nødvendig, men hvis en er ønsket, bruk et vannbasert produkt. Hvis et oljebasert (alkyd) produkt er ønsket finish, bruk en vannbasert primer som et mellomlag." Jeg tror det meste kald - galvaniserende spray belegg er faktisk epoksybaserte, og når de er fullstendig herdet, vil godta nesten hvilken som helst toppstrøk.

Anbefalt: