Hva betyr sentralnervesystemet i psykologi?
Hva betyr sentralnervesystemet i psykologi?

Video: Hva betyr sentralnervesystemet i psykologi?

Video: Hva betyr sentralnervesystemet i psykologi?
Video: Sentralnervesystemet og det perifere nervesystemet 2024, Juli
Anonim

Sentralnervesystemet inkluderer de ryggmargen og de hjerne. De hjerne er den kroppens viktigste kontrollsenter. De hovedfunksjonen til CNS er integrering og behandling av sensorisk informasjon. Den syntetiserer sensoriske input for å beregne en passende motorrespons, eller utgang.

Også spurt, hvordan forholder nervesystemet seg til psykologi?

Den viktigste fysiske strukturen for psykologer er den nervesystemet . De nervesystemet bærer ordrer fra hjernen og ryggmargen til forskjellige kjertler og muskler, den bærer også signaler fra stimuli -reseptorer til ryggmargen og hjernen.

hva er de tre hoveddelene i nervesystemet? Den kontrollerer alle deler av kropp . Den mottar og tolker meldinger fra alle deler av kropp og sender ut instruksjoner. De tre hovedkomponentene i sentralnervesystemet er hjerne , ryggmarg , og nevroner.

Videre, hva gjør sentralnervesystemet ditt?

De sentralnervesystemet ( CNS ) kontrollerer de fleste funksjoner i kroppen og sinnet. Den består av to deler: hjernen og ryggmargen. Hjernen er den sentrum av våre tanker, tolken av våre ytre miljø, og opprinnelsen til kontroll over kroppsbevegelser.

Hva er de 4 hoveddelene av nervesystemet?

  • Sentralnervesystemet består av hjernen og ryggmargen.
  • Det perifere nervesystemet består av nerver som forgrener seg fra ryggmargen og strekker seg til alle deler av kroppen.

Anbefalt: