Er Dr brandy bra mot forkjølelse?
Er Dr brandy bra mot forkjølelse?

Video: Er Dr brandy bra mot forkjølelse?

Video: Er Dr brandy bra mot forkjølelse?
Video: Sitron og ingefær i en krukke med honning for sterk immunitet og mot forkjølelse. 2024, Juli
Anonim

Brandy er kjent for å holde brystet ditt varmt da det øker kroppstemperaturen og mangler honning brandy hjelper med å bekjempe hoste. Bare en teskje brandy blandet med noen dråper honning forbedrer hoste og vanlig kald.

Hvilken Brandy er best her mot kaldt?

Brandy Hot Toddy: Bedre Than A FluVaccine Nå, for de av dere som ikke vet det, er en Hot Toddy en blanding av brennevin, vanligvis whisky, brandy eller rom (i den frekvensen), varmt vann og honning (tenk grog, men uten piratene). Noen oppskrifter krever også kanel eller sitron, selvgargisk.

Er Doctor brandy også bra for helsen? En annen fordel med disse antioksidantforbindelsene brandy inneholder er de kan fremme god kolesterolnivåer. Brandy inneholder også antiinflammatoriske egenskaper som er god for det kardiovaskulære systemet. Så en liten bit av måtehold har evnen til å forbedre hjertet Helse.

For det andre, hvorfor er konjakk bra for forkjølelse?

Brandy har antibakterielle komponenter og dets høye andel alkohol bidrar til å bli kvitt kald hodepine og hoste på kort tid. Den perfekte sammenkoblingen av dens varmende natur og avslappende kvalitet gjorde den til en pålitelig kilde for å styrke immunsystemet i hundrevis av år.

Hvilken alkohol er bra for forkjølelse og hoste?

Det er whisky, og her er grunnen til at vitenskapen sier det god for din hoste . En Carnegie Mellon -studie viste at moderate drikkere hadde økt motstand mot virusinfeksjoner. Selv om sprit ikke vil helbrede deg, små mengder brennevin kan bidra til å lindre symptomene på sår hals, muskelsmerter, overbelastning og søvnløshet (duh).

Anbefalt: