Hvordan får du agurkfrø?
Hvordan får du agurkfrø?

Video: Hvordan får du agurkfrø?

Video: Hvordan får du agurkfrø?
Video: Sår agurk og squash 2024, Juli
Anonim

Skjære agurker i to på langs for å trekke ut frø . Øse ut frø og eventuell omgivende masse fra frø hulrom. Plasser denne blandingen av frø og masse i en liten bøtte eller krukke med litt vann. Blandingen må fermenteres i 1-3 dager for å fjerne fruktkjøttet frø.

Herav, kan du dyrke agurker fra agurk kjøpt i butikk?

Kan Jeg dyrke agurker fra frøene inni butikk - kjøpte agurker ? Som de har blitt plukket av anlegg , de kommer nesten helt sikkert til å muggne i stedet for at frøet blir modent og levedyktig hvis du beholdt en med ideen om å modne frøene.

Spørsmålet er deretter, skal du fjerne frø fra agurker? De frø kan enkelt fjernes fra en agurk hvis den er kuttet på langs og tuppen av en skje brukes til å forsiktig øse ut frø . Vår generelle anbefaling er imidlertid å beholde og konsumere frø , siden de er en uvanlig rik kilde til næringsstoffer.

Videre, hvordan sparer du Apple agurkfrø?

For å lagre frø fra agurker , må du la dem modnes grundig på vintreet. De vil forstørre og bli gule. De bør bli på vinstokkene til vinstokkene er døde. Ta med agurker inn i huset og la dem modnes videre på en tørr hylle i pantryet (eller et sted utenfor direkte sollys).

Kan jeg plante frø fra en agurk?

Den foretrukne metoden for agurkplanting er direkte såing i hagen etter at jorden har blitt varm som frø vil ikke spire i en kjøligere jord enn 60 grader. Bare trykk to eller tre agurkfrø en tomme ned i jorden, med en avstand mellom plantingene 18 til 36 tommer fra hverandre.

Anbefalt: