Påvirker fuktighet lupus?
Påvirker fuktighet lupus?

Video: Påvirker fuktighet lupus?

Video: Påvirker fuktighet lupus?
Video: Fasting for Autoimmune Diseases 2024, Juli
Anonim

En ny studie antyder høy luftfuktighet og dårlig luftkvalitet kan forverre symptomene på sykdommen. Revmatolog George Stojan sier at mange av hans lupus Pasienter vet at leddene deres kommer til å hovne opp eller bli stive når været skifter, spesielt når temperaturen eller luftfuktighet Endringer.

Ved siden av dette, påvirker varmt vær lupus?

SOMMERTID er ikke så lett for mennesker som lever med visse autoimmune sykdommer. Solen, varme og til og med klimaanlegg kan forsterke symptomene og årsaken problemer som varer i måneder, om ikke år. Lupus er en kronisk inflammatorisk sykdom som forårsaker skade på vev og langvarige episoder med smerter.

Man kan også spørre, kan lupus forårsake menstruasjonsproblemer? Det kan være ekstra (inter- menstruasjon ) blør eller omvendt et fravær av perioder i flere måneder. Dette er et vanlig trekk ved lupus og gir opphav til mye angst. Heldigvis, i flertallet av kvinner perioder gå tilbake til det normale når sykdom kommer under kontroll.

Følgelig, påvirker været lupus?

Folk med lupus er følsomme for endringer i barometertrykket. Hvis vær går fra varmt til kaldt eller vått til tørt, du kan være litt verre. Tretthet inn lupus er forårsaket av betennelse, anemi og kjemikalier kjent som cytokiner, blant andre kilder.

Hva får lupus til å blusse opp?

Følelsesmessig stress, som skilsmisse, død i familien eller andre livskomplikasjoner, og alt som årsaker stress for kroppen, som kirurgi, fysisk skade, graviditet eller fødsel, er eksempler på triggere som kan sette i gang lupus eller få til et lupus bluss.

Anbefalt: