Inneholder høflig kledning asbest?
Inneholder høflig kledning asbest?

Video: Inneholder høflig kledning asbest?

Video: Inneholder høflig kledning asbest?
Video: En dagbog med forfærdelige hemmeligheder. Overgang. Gerald Durrell. Mystiker. Rædsel 2024, Juli
Anonim

Hvis kledning ble installert før midten av 1980-tallet, der er en mulighet for at det kan inneholde asbest fibre. Høflig og Fibrolitt er to eksempler på asbest -sement kledning.

Ved siden av dette, hvordan kan du se om det er asbest i kledningen?

En indikator på kledning er laget av asbest sementbelegg er støpt asbest sementlister / dekkstrimler som brukes til å dekke skjøten mellom platene som vanligvis var 40mmx6mm eller 75mmx8mm eller treformede dekklister. Asbest sementplater er hvite til grå i fargen og er ganske harde og sprø.

inneholder all Fibrolite asbest? Asbest sement ( Fibrolitt ) Mange bygninger bygget før 1985 inneholde asbest sementmaterialer, spesielt i takfot, gavler, innvendig og utvendig veggkledning, tak (spesielt i våtrom som bad og vaskerom), boder, tak og gjerder.

Er asbestbekledning farlig på denne måten?

Hvis din fibrolitt kledning , eller andre asbest materialer, er i utmerket stand, da vil de ikke slippe ut asbest fibre. Asbest bare blir farlig når materialene dine, for eksempel fibrolitt, brytes ned og blir utslitt. Du kan la den være som den er hvis den er i god stand.

Kan du kle over asbestplater?

Asbest over - Kledning I noen tilfeller, asbest -inneholdende materialer trenger ikke å fjernes og kan i stedet være over - kledd ; dette gjelder spesielt når det gjelder asbest sement takbelegg. Dette er en kostnadseffektiv tilnærming med et estetisk tiltalende og vanntett resultat.

Anbefalt: