Selger CVS smultringputer?
Selger CVS smultringputer?

Video: Selger CVS smultringputer?

Video: Selger CVS smultringputer?
Video: Работа над чужими ошибками I Обзор игры: Serious Sam: Siberian Mayhem 2024, Juli
Anonim

Donut Pute For ekstra Pute

Sitter i lange perioder kan være smertefull hvis du ha et medisinsk problem eller skade. Heldigvis finnes det produkter som hjelper deg å sitte mer komfortabelt hjemme, på jobben og mens du reiser.

Selger Walmart smultringputer på denne måten?

DMI Smultring Oppblåsbart sete Pute for haleben og liggesår, Donut Pute for sittende, 16 tommer, blå - Walmart .com.

På samme måte, hvordan lager du en smultringpute? Legg glasuren på toppen av en av brunfargene smultring former og sett senterhullene på linje. Deretter sy langs kanten av den rosa med en liten sikksakksøm. Trinn seks: Plasser smultring form med glasuren og den uten glasuren gode sider sammen og sy hele veien rundt ytterkanten. Vend den deretter rett ut.

På denne måten, hvordan fungerer en smultringpute?

De Smultringpute har et åpent senter for å fjerne presset fra den berørte kroppsdelen når du sitter. Den lar den skadde halebenet, hemoroiden eller andre smerteområder "sveve" over setet med lite eller ingen kroppsvekt som legger press på selve området.

Hjelper donutputer hemorroider?

Bruker en smultring -formet hemoroide pute er vanlig fordi det ofte gjør få midlertidig lindring av smerter og kløe. Det er imidlertid ikke en god idé for de fleste. På grunn av formen på disse puter , de kan ikke gi tilstrekkelig Brukerstøtte og kan faktisk gjøre din hemorroider verre.

Anbefalt: