Hvor kan jeg klippe håret mitt for en strandtest?
Hvor kan jeg klippe håret mitt for en strandtest?
Anonim

EN streng test er den beste måten å finne ut hvordan sluttresultatet vil se ut og føles uten å risikere noe alvorlig hår dag. Den enkleste måten å gjøre det på er kutting av et lite stykke hår , rundt 1 tomme fra roten, under kronen. Sørg for at det er et godt eksempel på den generelle fargen og tilstanden.

Videre, hvor lenge forlater du en strengtest?

La fargestoffet ligge på tråden for ca 30 minutter . La fargestoffet virke i 30 minutter eller hvilken varighet de spesifikke instruksjonene anbefaler. Pass på at den fargede tråden ikke berører andre hår, huden din eller klærne i løpet av denne tiden.

Foruten ovenfor, hvordan kan jeg teste håret mitt for blekemiddel? Til bleking , du burde kryss av strengen din test ved å gni av noen av blekemiddel fra hår hvert 5-10 minutter til kryss av hvor mye hår har lett. Timing er viktig, så sørg for at du noterer hvor lenge blekemiddel har blitt behandlet på hvert trinn. Etter sjekker søke på nytt blekemiddel og dekk til igjen hår Strand.

Med tanke på dette, hva er en strandtest?

Strand Test . Strandtester er som å gjøre en mini hårfargingsprosess på en liten mengde hår for å sikre at du får de resultatene du ønsker. Bruk en Strand Test til: Test hvis hårfargen er lys eller mørk nok til din smak.

Hvordan kan jeg teste helsen til håret mitt?

Din hår holder på fuktighet. "Ta noen tråder av hår og legg dem i en bolle med vann," sa Lauren Fink, en frisør ved Spa Pechanga, til INSIDER. "Hvis de flyter, er de sunn . Skadet hår er porøs, noe som gjør at vann kan synke inn og derfor drukner hår ."

Anbefalt: