Innholdsfortegnelse:

Har veggedyr blod i seg?
Har veggedyr blod i seg?

Video: Har veggedyr blod i seg?

Video: Har veggedyr blod i seg?
Video: Se veggedyret suge blod 2024, Juni
Anonim

Etter fôring veggedyr vil fordøye blod måltid og skiller det ut som en mørk væske som vil fremstå som mørke flekker. Den mørke "flekken" av utskilt blod kan finnes på boksfjærer, madrasser, seng laken, møbler eller noe annet sted som veggedyr er aktive. Blod flekker/flekker er sjelden røde flekker som dette.

Her, har veggedyr blod når de blir klemt?

Voksen veggedyr er formen og størrelsen til et eplefrø. EN veggedyr at er smigre er sannsynligvis dra til et måltid snart. Hvis du squish det, det skal være mørkerødt, deigaktig. Dette er det fordøyde blod hvilken er nå avføring.

På samme måte, hva gjør veggedyr med blodet ditt? Når veggedyr bite, skiller de ut et antikoagulerende kjemikalie som tillater for fri Flyt av blod fra det er offer. De kroppens immunsystem reagerer på dette kjemikaliet, som forårsaker de våtsveis og de vanvittig kløe.

Dessuten, hvilke insekter er feilaktig for veggedyr?

Følgende er en liste over fem feil som ofte forveksles med veggedyr

  • Flaggermus insekter. Farge: Brun.
  • Edderkoppbiller. Farge: Kan variere fra blek brungul til rødbrun til nesten svart.
  • Boklus. Farge: Lys brun eller kremaktig gul.
  • Teppe biller. Farge: Svart med hvitt mønster og oransje/rød skala.
  • Lopper.

Etterlater veggedyr blodflekker?

Når veggedyr angrep, de vil etterlate blodflekker på laken, putevar, tepper, madrasser, springfjærer, møbler, tepper, lister og mer. Disse flekker kan være rød, men de ser ofte solbrune eller brune ut. Betydelig farging er assosiert med områder med angrep.

Anbefalt: