Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandler du bladflekker på trær?
Hvordan behandler du bladflekker på trær?

Video: Hvordan behandler du bladflekker på trær?

Video: Hvordan behandler du bladflekker på trær?
Video: Hvordan behandler man ubehandlet træ med træbeskyttelse? 2024, Juli
Anonim

Håndtering av bladfleksykdommer

  1. Vann din tre gjennom vekstsesongen, slik at de 6 til 8 tommer av jorda er fuktig, spesielt i tørre sommerperioder. Jord bør få tørke før vanning igjen.
  2. Oppretthold et 3- til 4-tommers dypt lag mulch rundt deg tre .

Videre, hvordan behandler du bladflekker?

Påfør svovelspray eller kobberbaserte soppdrepende midler ukentlig ved første tegn på sykdom til forhindre dens spredning. Disse organiske soppdrepende midlene vil ikke drepe bladflekk , men forhindre sporene fra å spire. Tryggt behandle mest sopp- og bakteriell sykdommer med SERENADE Garden.

Man kan også spørre, hva er bladflekk på planter? Blad flekker er runde flekker funnet på blader av mange arter av planter , hovedsakelig forårsaket av parasittiske sopp eller bakterier. En typisk få øye på er "zonal", noe som betyr at den har en bestemt kant og ofte har en mørkere kant. Når mange flekker er tilstede, kan de vokse sammen og bli en flekk eller en flekk.

Tilsvarende, hva forårsaker flekker på treblader?

Selv om bladflekker kan være forårsaket av luftforurensninger, insekter og bakterier et al., er de fleste et resultat av infeksjon med patogene sopp. En gang inn i blad , soppene fortsetter å vokse og blad vev blir ødelagt. Resultatet flekker variere i størrelse fra den til et nålehode til flekker som omfatter hele blad.

Hva er symptomene på bladflekker?

Høvdingen symptom av en bladflekk sykdom er flekker på løvverk. De flekker vil variere i størrelse og farge avhengig av planten som er berørt, den spesifikke organismen som er involvert, og utviklingsstadiet. Flekker er oftest brunaktig, men kan være brun eller svart. Konsentriske ringer eller mørke marginer er ofte tilstede.

Anbefalt: