Innholdsfortegnelse:

Hvilke er de tre delene av beinet?
Hvilke er de tre delene av beinet?

Video: Hvilke er de tre delene av beinet?

Video: Hvilke er de tre delene av beinet?
Video: Грибов в 2022 Году Будет НЕСЛЫХАННО МНОГО. На Это Указывают Все Приметы... Белые Грибы 2024, Juli
Anonim

Deler av bein

  • Øverste Bein .
  • Nedre Bein .
  • Bein Anatomy Centers.
  • Ankel.

Her, hva er delene av beinet?

Men i medisinsk terminologi refererer benet til delen av underekstremiteten fra kneet til ankelen. Benet har to bein : den tibia og fibula. Begge er kjent som lange bein . Den største av de to er tibia , kjent kjent som skinnebenet.

Man kan også spørre, hva er beinets hovedfunksjon? EN bein er en vektbærende og lokomotiv anatomisk struktur, vanligvis med en søyleform. Under bevegelse, benfunksjon som "utvidbare stivere". Kombinasjonen av bevegelser i alle ledd kan modelleres som et enkelt, lineært element som er i stand til å endre lengde og rotere rundt et omnidireksjonelt "hofteledd".

Hva er de tre hovedmusklene i beina her?

Mens delene deres… For handlingene til de viktigste musklene i pattedyrbenet, se adduktormuskelen; biceps muskel; gastrocnemius muskel; gluteus muskler; quadriceps femoris muskel; sartorius muskel; soleus muskel.

Hva kalles beinmusklene?

De lår har tre sett med sterke muskler : hamstringen muskler på baksiden av lår , quadriceps muskler foran, og adduktoren muskler på innsiden. Quadriceps og hamstrings jobber sammen for å rette (forlenge) og bøye (bøye) bein.

Anbefalt: