Hva brukes en smultringbandasje til?
Hva brukes en smultringbandasje til?

Video: Hva brukes en smultringbandasje til?

Video: Hva brukes en smultringbandasje til?
Video: ЭРКАКНИ БУ ЕРНИ УШЛАСАНГИЗ У СИЗИ КУЛИНГИЗГА АЙЛАНАДИ (Эркаклар КУРМАСИН⛔!) 2024, Juli
Anonim

De Smultringbandasje er brukt å legge press rundt et gjenstand som er påpekt uten å legge press på selve objektet.

Hva er derfor bruken av bandasje?

EN bandasje er et stykke materiale som brukes enten til å støtte en medisinsk enhet som en bandasje eller skinne, eller alene for å gi støtte til eller for å begrense bevegelsen av en del av kroppen. Når den brukes med en bandasje, påføres bandasjen direkte på et sår, og a bandasje brukes til å holde bandasjen på plass.

hva er hensikten med en dressing? EN dressing er en steril pute eller kompress som påføres et sår for å fremme tilheling og beskytte såret mot ytterligere skade. EN dressing er designet for å være i direkte kontakt med såret, som skiller seg fra en bandasje, som oftest brukes til å holde en dressing på plass. Mange moderne dressinger er selvklebende.

hva er de fire typene bandasjer?

De fire hoved- typer bandasjer er gasbind, kompresjon, trekantet og rør. De bandasjer laget av tøy eller papir, disse er usedvanlig allsidige.

Hva er hensikten med dressing og bandasjer?

Hensikt . De formål servert av dressinger inkludere beskyttelse av sår; fremme helbredelse; og tilveiebringe, beholde eller fjerne fuktighet. Bandasjer kan brukes til å holde dressinger på plass, for å lindre smerter, og generelt for å gjøre pasienten komfortabel.

Anbefalt: