Hvordan stopper fluoksetin bulimi?
Hvordan stopper fluoksetin bulimi?

Video: Hvordan stopper fluoksetin bulimi?

Video: Hvordan stopper fluoksetin bulimi?
Video: Anja Fonseca giver råd om, hvordan man kan hjælpe en med spiseforstyrrelse 2024, Juli
Anonim

Rollen til Fluoksetin

Ubalansen i serotoninnivåer i kroppen kan øke trangen til å overspente og rense hos kvinner og menn som har bulimi , og antidepressive medisiner kan redusere disse trangene ved å effektivt balansere nivåene av nevrotransmittere i hjernen.

Er Prozac bra for bulimi, mens vi tar dette i betraktning?

Prozac (en selektiv serotoninopptakshemmer) er det eneste antidepressiva som er godkjent for Bulimi Nervosa. I tillegg, selv om Prozac ( fluoksetin ) er den eneste FDA -godkjente medisinen for Bulimi Nervosa, bevis for effekten av andre SSRIer finnes.

Man kan også spørre, hvordan virker SSRI-er bulimi? Antidepressive medisiner reduserer overspising og renser ut til 75 % av folk som har bulimi nervosa. Antidepressiva regulere hjernekjemikalier som styrer humøret. Skyldfølelse, angst og depresjon om binging fører vanligvis til til renselse.

På samme måte, hva er det beste antidepressive middel for bulimi?

BULIMI: Mennesker med bulimi reagerer ofte på SSRI antidepressiva , selv om de ikke er deprimerte. Fluoksetin (Prozac ) kan hjelpe folk med å slutte å binging og purging når de brukes alene eller med CBT. Faktisk, Fluoksetin er det eneste antidepressiva som er godkjent av U. S. Food and Drug Administration for å behandle bulimi.

Hva er den beste medisinen for bulimi?

Antidepressiva kan bidra til å redusere symptomene på bulimi når det brukes sammen med psykoterapi . Den eneste antidepressiva spesifikt godkjent av Food and Drug Administration for å behandle bulimi er fluoksetin (Prozac ), en slags selektivt serotonin gjenopptakshemmere ( SSRI ), som kan hjelpe selv om du ikke er deprimert.

Anbefalt: